top of page

Professional Group

Public·203 members

Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023

9 nën 2023 — Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Migrimi legal dhe i parregullt Maqedonia e Veriut është në ...

Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20 nëntor 4 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20 nëntor 2023 6 ditë më parë — Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 nën 2022 ... KLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË 4 orë më parë — Kombëtare ndryshe ndaj Ishujve Faroe. Lexo lajmin. Previous Next. Lajmet Shqipëria 2021 · E hënë – e mërkurë 22:00 & e enjte 21:00. Opinion · E diel 13:20. E ... (((LIVE SPORT=))) Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 54 minuta më parë — 3 ditë më parë — (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 9 nënto 8 nën 2023 — Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 ... (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 9 nënto 8 nën 2023 — 22 mar 2023 — GRUPI D: Franca, Ukraina, Finlanda, Bosnja & Hercegovina, Kazakistani. [[SPORT TV! ]] Shqipëria Armenia transmetim i ... Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 2022 20/1 9 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 2022 20/11/2023 Sport TV Tifozët shqiptarë në ishujt Faroe Shqipëria Republika Çeke ... [Drejtpërdrejtë@live] Shqipëri Ishujt Faroe i drejtpërdrejtë 20 nëntor 2023 HD liveYour new post is loading... Your new post is loading... Scoop. it! [Drejtpërdrejtë@live] Shqipëri Ishujt Faroe i drejtpërdrejtë 20 nëntor 2023 HD live Shqipëri-Ishujt Faroe, Policia e Shtetit apel qytetarëve për ruajtjen e sigurisë ➤►📺📱👉Shqipëri - Ishujt Faroe i drejtpërdrejtë ➤►📺📱👉Shqipëri - Ishujt Faroe i drejtpërdrejtë Policia e Shtetit apelon qytetarët të zbatojnë rregullat për ruajtjen e rendit dhe sigurisë gjatë dhe pas ndeshjes “Shqipëri – Ishujt Faroe”. “Policia e Shtetit ka marrë të gjitha masat për të garantuar rendin dhe sigurinë, para, gjatë dhe pas zhvillimit të aktivitetit sportiv, me qëllim që atmosfera festive e kësaj mbrëmjeje të mos venitet nga ndonjë incident. Apelojmë për tifozët, sportdashësit dhe të gjithë qytetarët që të zbatojnë udhëzimet e Policisë, për bllokimim e rrugëve dhe rregullat për hyrjen në stadium, duke mos tentuar që të futin në stadium asnjë send të kundërligjshëm, pasi kontrolli do të jetë i rreptë, njësoj siç është vepruar në ndeshjet e tjera ndërkombëtare. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 20 nëntor 2023 Tra 16 orë më parë — 10 sht 2023 — (((TRANSMETO**))) Kosova Lihtenshtajni shiko live 16 korrik Ishujt Faroe Shqipëria drejtpërdrejt 20 qers (shiko tv**) ... Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 6 orë më parë — A 16 orë më parë — 6 orë më parë — Ai ka kërkuar seriozitet maksimal dhe fitore ndaj Ishujve Faroe. Ndeshja Shqipëri – Ishujt Faroe zhvillohet të hënën prej ... Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 18 orë më parë — DREJTPËRDREJT]] Republika Çeke Shqipëria 2022 07. 09. 2023 Republika Çeke 09. [Transmetim-] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 14... Shqipëria . GitHub Apps - Shqipëria - Moldavisë drejtpërdrejtë Turqia U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt falas 17 tetor 2023 S 16 tet 2023 — Asnjë nuk mund të konsiderohet skuadër më e dobët, as Ishujt Faroe apo Moldavia ... Plani i masave parashikon detyrat që do të kryejnë të gjitha strukturat, me qëllim garantimin e rendit dhe sigurisë publike para, gjatë dhe pas zhvillimit të ndeshjes. Policia apelon të gjithë tifozët që mos kryejnë akte të dhunshme, pasi do të ndëshkohen sipas kodit penal. Scooped by bawowe7169 Shqipëri-Ishujt Faroe, Policia e Shtetit apel qytetarëve për ruajtjen e sigurisë Policia e Shtetit apelon qytetarët të zbatojnë rregullat për ruajtjen e rendit dhe sigurisë gjatë dhe pas ndeshjes “Shqipëri – Ishujt Faroe”. Policia apelon të gjithë tifozët që mos kryejnë akte të dhunshme, pasi do të ndëshkohen sipas kodit penal. Shqipëri-Ishujt Faroe, Policia e Shtetit apel qytetarëve për ruajtjen e sigurisë ➤►📺📱👉Shqipëri - Ishujt Faroe i drejtpërdrejtë ➤►📺📱👉Shqipëri - Ishujt Faroe i drejtpërdrejtë Policia e Shtetit apelon qytetarët të zbatojnë rregullat për ruajtjen e rendit dhe sigurisë gjatë dhe pas ndeshjes “Shqipëri – Ishujt Faroe”. Gjithashtu, Policia ka marrë të gjitha masat edhe për festimet që do të zhvillohen pas ndeshjes, në sheshe, lokale dhe në rrugët e vendit, prandaj kërkojmë mirëkuptimin e të gjithë qytetarëve, që të festojnë në mënyrë të kulturuar, që ta vulosim këtë fitore të kombëtares sonë, me vulën e imazhit më pozitiv të vendit”, thuhet në njoftim. Kombëtarja e Shqipërisë pasi arriti të siguronte biletën për EURO2024, nesër luan ndeshjen e fundit të kaulifikimeve për Kampionatin Evropian. Kuqezinjët do të jenë nikoqire e Ishujve Faroe, me ndeshjen e cila zhvillohet në stadiumin ”AIR Albania” në Tiranë, më fillim nga ora 20:45. Federata Shqiptare e Futbollit dëshiron të njoftojë të gjithë tifozët shqiptarë që do të jenë të pranishëm në ndeshjen e ditës së nesërme Shqipëri – Ishujt Faroe, (20 nëntor, ora 20:45), e vlefshme për kualifikueset e Kampionatit Europian “Gjermani 2024” mbi orarin e hyrjes në stadiumin “Air Albania”. Hyrja e tifozëve në stadium do të nisë nga ora 17:45. FSHF kërkon bashkëpunimin e të gjithë tifozëve shqiptarë që do të ndjekin ndeshjen në stadium të paraqiten në kohë, në mënyrë që të mos krijohen radhë ose vonesa dhe të gjithë të jenë në vendin e tyre në ora 20:45, kur pritet të nisë edhe kjo ndeshje. 20 nëntori duhet të jetë një ditë feste për të gjithë. Federata Shqiptare e Futbollit ju falënderon për mbështetjen e vazhdueshme dhe të pashtershme që i jepni gjithmonë ekipit Kombëtar. Shpresojmë në mirëkuptimin tuaj dhe në mbështetjen tuaj të përhershme. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Sh 16 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Shikoni 2 ditë më parë — 9 orë më parë — (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 ... Të gjitha këto detaje pozitive mund të bëhen “nul” nëse Shqipëria nuk fiton të martën, në transfertë përballë Ishujve Faroe. Në letër, kjo është një sfidë me e lehtë se sa ajo kundër Moldavisë, kjo duke iu referuar edhe shifrave. E gjithë përfaqësuesja e Ishujve Faroe vlen 3, 48 milionë euro, një shifër shumë modeste, pasi 8 lojtarë shqiptarë vlejnë më shumë se sa i gjithë ekipi rival. Ishujt Faroe vlejnë 3. 48 milionë euro, Shqipëria favorite, fitorja është detyrimNdaj Moldavisë 3 pikët ishin jetike, por Shqipëria jo vetëm që doli me pikë të plota, por shfaqi dhe një futboll tërheqës, një futboll sulmues, duke dominuar kundërshtarin në çdo aspekt. Sigurisht, Moldavia nuk është testi real për kuqezinjtë, por presioni ishte i madh pasi çdo përfundim tjetër do të ishte një zhgënjim. Ndaj Moldavisë, Sylvinho arriti t’u merrte më të mirën disa individëve si Nedim Bajrami dhe Jasir Asani, ndërsa nuk u dha asnjë shans rivalëve për t’i bezdisur në prapavijë. Me këtë paraqitje, e para në shtëpi, Sylvinho, mbi të gjitha, fitoi tifozët, në “Air Albania” u krijua një atmosferë fantastike. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt 20 nëntor 2023 HD live 20 qer 2023 — Ndeshjen Ishujt Faroe-Shqipëri do të keni mundësi ta ndiqni drejtpërdrejtë në paketën Supersport të platformës Digitalb duke filluar nga ora ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Donici Cristian
    Donici Cristian
  • Bali Yoga Retreat
    Bali Yoga Retreat
  • Abbie McCann
    Abbie McCann
  • Ervin Resuli
    Ervin Resuli
  • Riad Ch
    Riad Ch
bottom of page